نظر دکتر فاضل لاریجانی درباره جشنواره فرهیختگان
دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  در حاشیه آیین سی و چهارمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و چهارمین جشنواره فرهیختگان با اشاره به بازدید آیت ا... هاشمی رفسنجانی از نمایشگاه آثار و دستاوردها و فعالیت های مراکز رشد و دانش بنیان واحدها بیان کرد: این بازدید ساعتها به طول انجامید و بسیار دلگرم کننده و الهام بخش بود.

وی ادامه داد: همانطور که آیت ا... هاشمی به درستی در سخنرانی شان نیز اشاره فرمودند دانشگاه آزاد اسلامی هم اکنون وارد مرحله جدیدی از سیر تکاملی خود شده است.

لاریجانی با بیان اینکه به زعم بنده نیز سیاستهای راهبردی جدید دانشگاه و ایده های مبتکرانه جناب دکتر میرزاده ریاست محترم دانشگاه فضاها و افق های جدیدی را برای واحدها گشوده است، تصریح کرد: این سیاست ها نه تنها خود باعث پویایی واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی خواهد شد بلکه نتایج چشمگیر و برکات زیادی نیز بر آنها مترتب خواهد بود. و از جمله آنکه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه را مستحکم می سازد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  با اشاره به  نضج گرفتن و انسجام یافتن بیشتر فعالیتهای مربوط به حوزه دانش بنیان و درآمدهای غیر شهریه ای تاکید کرد: با گذشت زمان این روند از عمق و باروری بیشتری برخوردار خواهد شد و چه بسا با حمایت و هدایت بهینه این حوزه‌ها منجر به جهش اقتصادی به ویژه اجرای اقتصاد مقاومتی در جامعه نیز گردد.

يکشنبه 2 خرداد 1395  11:15:4

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 2 آذر 1396  13:11:22