نوع خبر

دوره آموزشی استاندارد سازی با پیام دبیرکل جهانی ایزو در واحد آیت الله آملی برگزار شد

در پیام دبیر کل ایزو به این دوره آمده است: خوشحالم در خصوص نشست و دوره آموزشی آمل، ایران مطالبی را به طور مختصر درباره تدوین استانداردهای بین المللی بیان کنم، موجب افتخارم هست که در اینجا حضور داشته باشم و درباره موضوع استانداردهای بین المللی صحبت کنم، استانداردهای بین المللی استانداردهایی هستند که سطحی ازاطمینان و شرایط قابل پیش بینی برای کسب وکارها و درجاتی ازکیفیت و ایمنی را برای مصرف کنندگان ارایه نمایم و مکمل سیاست های عمومی برای تنظیم کنندگان مقررات و تعیین کنندگان خط مشی هستم ومی توانند نشانه هایی را ارایه دهند که چگونه سیاست های عمومی مهم را می توان به صورت مستمر وجهانی اجرا کرد، پس استاندارد های بین المللی مزایای متعددی را ارایه می کنند که برای بخش های مختلف جامعه حایز اهمیت هستند، ایزو معتقد است دانش وتجربه استاندارد سازی سبب ایجاد ارزش افزوده برمشاغل و نقش افراد در جامعه می شود.
آگاهی دانشجویان در زمینه استاندارد سازی نیز می تواند سبب افزودن ارزش به سازمان ها، جامعه و تا حد ممکن به عملکرد شرکت ها شود.
ایزو مشارکت محوری آموزش به ویژه آموزش عالی در زمینه تعلیم واستاندارد سازی را تایید می نماید.
بنابراین، ایزو همکاری دانشگاه ها وسایر موسسات آموزش عالی با اعضای خود در خانواده ایزو را حمایت می کند. ایزو از تلاشهای نهادهای استاندارد در سیستم خود برای برقراری ارتباط با دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی وحمایت از ارتباط میان مراکز دانشگاهی واستاندارد سازی تایید و تقدیر می نماید، همچنین از مشارکت ارزشمند دانشجویان ودانش آموزان در شبکه
ISO تشکر می کنم واز اقداماتی که درایران در جامعه استاندارد دانشجویان انجام شده بسیار خرسندم ومنتظر دریافت نتایج این اقدامات خواهیم بود.

دکتر مسعود جوادی مدیر کل استاندارد مازندران در ابتدای این دوره با بیان اینکه  استانداردها تضمینکننده تغییر مثبت هستند تصریح کرد: استانداردها  کمک می کنند ما به یک زبان مشترک برسیم.

وی با تقدیر از شخسیت علمی مژده ذوشن طبری مدرس این دوره گفت: روشن طبری مسوولیت 9 پروژه بین المللی مربوط به استانداردهای میکروب شناسی، فرآورده های بهداشتی و آرایشی را رد سطح جهان به عهده داشته است.
وی افزود: این بانوی فرهیخته برگزیده بیستمین جشنواره بین المللی خوارزمی است و سازمان بین المللی  استاندارد در سال 2011 به مناسبت روزجهانی زن روشن طبری را به عنوان بانوی برجسته استاندارد سازی معرفی کرد .

مژده روشن طبری به نمایندگی از سازمان جهانی استاندارد در دوره آوزشی چهار ساعته استانداردهای بین المللی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی  سخنرانی کرد .
وی با تقدیراز دکتر فاضل لاریجانی برای برگزاری این دوره تاکید کرد: با حمایت رییس واحد آیت الله آملی این کارگاه برای اولین بار در مازندران در آمل برگزار شد .

شنبه 1 خرداد 1395  11:16:27

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 8 خرداد 1396  14:26:6