نوع خبر

پیام نوروزی دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به مناسبت فرارسیدن سال 1395 خورشیدی
 یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

این عید پر از عطر دل انگیز خداست      سرشار ترین آینه ی خاطره هاست

نوروز خوشت همیشه رنگین با عشق       آراسته با دلی که همراه خداست

فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت  است به حضور یکان یکان خانواده بزرگ و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی، استادان گرانقدر و فرهیخته، دانشجویان عزیز و گرامی و همکاران پرتلاش و خانواده های محترم شان در واحد آیت الله آملی  تبریک و شادباش می گویم.

چونان که دستان پرنوازش بهار، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه ما می کنند. در سال جدید، شادی، کامیابی، پیشرفت همه جانبه  توام با سلامتی و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم .

نوروز، یادگار ماندگار یاران دیروز این دیارو پاسداشت پاکی ها، نیکی ها و مهربانی ها بر همه شما استادان، کارکنان و دانشجویان و مردمان فرهیخته و عالم پرور این دیار خجسته باد .

سه شنبه 25 اسفند 1394  10:10:28

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 30 شهريور 1396  21:18:59